Tisztelt Olvasó!

 
Köszöntjük a Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság honlapján!
Interdiszciplináris társaságunk célja a szabadgyökös reakciókkal összefüggő orvostudományi, gyógyszertudományi, biológiatudományi, agrártudományi és táplálkozástudományi kutatások elősegítése, a kutatók tudományos együttműködésének támogatása, valamint oktatási és tudományos célú találkozók, kongresszusok és szimpóziumok szervezésének elősegítése.
Célunk továbbá a szabadgyök kutatással kapcsolatos információ átadás felgyorsítása egy folyamatosan frissített honlap segítségével. Kérjük, hogy a megfelelő linkre kattintva tájékozódjon tevékenységünkről. Amennyiben további információra van szüksége, kérjük, regisztráljon az e-mail-es regisztrációs felületen. 
 
Prof. Dr. Blázovics Anna
a társaság elnöke
 
Meghívó a Magyar Szabadgyök-Kutató Társaság IX. Kongresszusára, és az MTA ÉKB Mikroelem Munkabizottság tudományos ülésére,
mely 2017. augusztus 25-26-án a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kar Tanácstermében (2100 Gödöllő, Páter K. u. 1. Főépület, II emelet) kerül megrendezésre. További információk az alábbi csatolmányból érhetők el. 
 
EGÉSZSÉGKAPUJA” KÍNA ÉS 16 KÖZÉP-KELET EURÓPAI ORSZÁG EGÉSZSÉGGAZDASÁGI KONFERENCIA ÉS KIÁLLÍTÁS, Budapest, 2017. Június 19-20

A Nemzetgazdasági Minisztérium rendezvényre a www.ceec-china-hmm.hu weboldalon regisztrálhatnak. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! A június 20-án megrendezésre kerülő kiállításra külön kell regisztrálni a kinakke@ngm.gov.hu email címen.